Enamora't


La Cristina Girol i l'Olga Vilarrasa, van participar en un concurs de joieria, l'enjoia't. Aquest concurs l'organitza cada any el FAD, Foment de les arts i el disseny de Barcelona. Nosaltres vam participar amb una peça que es deia enamora't. Amb aquest projecte, vam fusionar dues tècniques, la joieria i la il·lustració. El tema escollit, parlava de l'enamorament. Com et sents tu quan t'enamores, doncs un papalloneig a la panxa, sentir-te guapa, fer plans de futur... Nosaltres creiem que constantment t'enamores de coses, objectes, paisatges, persones... Les persones ens enamorem per art de màgia i aquesta màgia és la que ens fa sentir vius, sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn.


L'amor transmet sensacions intangibles, inumerables, gratificants, irrepetibles, innoblidables que et fan sentir especial.


El 17 de setembre vam presentar la peça davant de jurat, vam haver d'explicar en què consistia, què haviem realitzat... Per la presentació vam demanar a una amiga, la Laia, si volia acompanyar-nos en aquest petit viatge cap a l'enamorament, i ens va dir que Si!. La vam escollir com a model per portar la nostra joia. (Gràcies per dir que si sense pensar-t'ho n'hi un sol minut! i per acompanyar-nos en tot aquest viatge.)
Arriba l'hora de la festa, quins nervis! Durant la festa havies de explicar al públic la teva peça, com l'havies realitzat, perquè...  Finalment l'hora del veredicte, primeres finalistes o sigui segon lloc, Cristina Girol i Olga Vilarrasa! uuueee. Tot un somni fet realitat, estàvem contentíssimes! Va ser una gran experiència, inoblidable!
Volem agraïr a tota aquella gent que ha apoiat el projecte, familiars, amics, parelles, a la Laia per acompanyar-nos, a les nenes de la massana per venir a donar suport i tota aquella gent que ens va donar suport en tot moment. 
Gràcies!
Enamora't; Il·lustracions de Cristina Girol i Joia d'Olga Vilarrasa.