Hola boniquets i boniquetes!!!
Què tal?? hem sap molt de greu estar tan de temps sense publicar res, però ara mateix la feina i altres aspectes personals fan que no pugui dedicar-hi tot el temps que m'agradaria. Espero que poc a poc pugui anar-me adaptant i poder trobar un espai per poder fer les meves petites creacions.

Avui però us haig de donar una bona notícia!!! Somnis dolços està a la selecció del Tuppercraft!! Visca!!!!


Per tots aquells que no sapigueu en què consisteix el Tuppercraft, us ho explico. Aquest és un projecte de la Montserrat. Ella va començar creant una marca, Happy Horn (happyhorn.es).  Anava a les fires a vendre el seu producte, uns bolsos fets a mà preciosos. Un bon dia va pensar que de la mateixa manera que promocionava el seu producte perquè no ho feia amb productes d'altres dissenyadors; i així va nèixer el Tuppercraft. El Tuppercraft consisteix en la selecció de diversos dissenyadors d'arreu de l'estat espanyol,  il·lustradors, dissenyadors gràfics, joiers, artesans...  Una selecció molt acurada triada per la Montserrat. Ella et presenta cada dissenyador, t'explica l'essència del seu projecte amb molta delicadesa i devoció. 
Si us agrada el projecte, reuniu uns quants amics a casa i endinseu-vos dintre el món crafter amb la companyia de la Montserrat que us guiarà en aquest fantàstic recorregut!!

Per més informació  www.tuppercraft.com


Haig de dir que hem fa moltíssima il·lusió poder formar part d'aquest projecte. Mil gràcies Montserrat per deixar-me'n formar part.
A continuació us mostro l'embolcall que vaig utilitzar per presentar les joietes!! Espero que us agradi i us transporti en un món de Somnis dolços!!


Aprofito per desitjar-vos a tots un Nadal molt dolç i un 2013 ple de Somnis per complir!!

Feliç Nadal